Sunday, January 16, 2011

ILOVEYOU LHA FRIENDS
Hoyyhoyy NOR SYAHIRAH bt ROSLEE . Kau kwn aku yg comell aww .
hee . kite kwn dah 4tahun kankan . hee . dari darjah 5 tuhh . Wahh ! lame tuh
hehe . Kite org tak nak kelas lain-2 tapi mase form1 kite orng berpisah . huh
Tapi nasib baik mase form2 kite org sama kelas balik . huhu Happy gila babe . 
Hari neii kat kelas td kan aku asyik kacau die jea , hahah . Nak pecah perut aku tergelak
kan die . Bila die nak tulis kan aku tolak tgan die . HAHA . *jahatnye aku
hee tapi serious doe best kacau kau . Byak kali aku buat tapi kau tetap besaba
haha . Pastuh bile kau dah tension sgat nun aku kau terus pindah tempat . haahha
siott jea kan . Mase lagi 15minit nak balikk aku tak siap keje skolah lagi . Then aku
aku buat lha . Pastu die kacau aku pulak . haishh dah lha nak balikk mase tuh . 
terpaksa ckp nun cikgu aku dah siap keje skola . tapi nasib baik cikgu aku tak dga 
. Aku dah tkott sgat . aku buat-2 buang sampah . aku jalan perlahan-2 .Then bile tgok membe aku sume dah keluar aku join skali lha . HAHA . OMG ! Cikgu ZAIHAN saya mintak maaf yea cikgu tak bermaksud pun . hee . Nanti saya siapkan keje cikgu taotao .
Nik Muhd Hakimi ♥ Eyka Dochuu ♥ Anis Ellysa ♥ Siti Nur Amirah ♥ Myra Evan's ♥ Amy Bebeboo ♥ Qilaa Milo ♥ Shahiradilla pendek ♥ Cyty Hara ♥ LuluKL ♥ Nana CinaKL ♥ Muhammad Hafiz ♥ Amirul Sam ♥ Nuraliff Jasfah ♥ Puteri Nur Shahzan ♥ Ohh Nia ♥ Bunny Smith ♥ Aliff Hafiz ♥ Shazman Chin ♥ Shaiful Harith ♥ Farah Liyana ♥ Fie Tralala ♥ Nurul Heyhey ♥ Nurhanis Syamimi ♥ Rara Natasya ♥ Myra Elmo ♥ Abng Hafiz Rahim ♥ Kaka Nana Aww ♥ Syasya Fallen ♥ Nur Fazeera Yahaya ♥ Zarith Sofia ♥ Shasha Norazlie ♥ Pobiy Yaya ♥ Lisa Bubu ♥ Kiddo Shafiq ♥ Izzati Sihar ♥ Nur Syahirah ♥ Dayaa Ridzuan ♥ Jepun Meyh ♥ Cyda Passo ♥ Fizzry Zamry ♥ Eyka Eyqa ♥ Mellisa Drc' ♥ Muhammad Aqmal ♥ Ilman Hamizan ♥ Muhammad Hafiz ♥ Kecik Daun pisang ♥ Memey Yumi ♥ Tia Version ♥ Dani Dano ♥ Yanaa Jasmayy ♥ Eyka Moshhi ♥ Adzly Adnan ♥ Lemon Boney ♥ Nurul Izzati Hafizah ♥ Eka Voop ♥ Ohh Aznyyhazzyyra ♥ Anis Meowarra ♥ Shahira aidid ♥ Linda Lee ♥ Eyla Dambert ♥ Qis Veeyy ♥ Si boncet ♥ Shakira Bielara ♥ Alym Garcia ♥ Amir Daee ♥ Eykaa Nokyy ♥ Amirul Syafiq ♥ Zulliana Zulzahrin ♥ Wanny Eppy ♥ Ayda Bayney ♥ Aida Syafiqah ♥ Mayy Barney ♥ Frieeyda Pandawa ♥ Akim Zaha ♥ Norman Alif ♥ Amoyy Nyah ♥ Nisa Yaww ♥ Abng Khairul ♥ Muhammad Firdaus ♥ Jai Muzzaini ♥ Lia Lewisx ♥ Nasreen Klein ♥ Lara Wolf ♥ Sera Arghh ♥ Cha Ca ♥ Ct erm ♥ Theyra Anuar ♥ Deyda Candy ♥ Nanie Salamon ♥ Mellisa Tan ♥ Muhd Taufiq ♥ Myra Yaya ♥ Danil Garcia ♥ Stella Ivy ♥ Nurul Aina ♥ Ouh ayat ♥ Aten Muah ♥ Adibah Syazwani ♥ Barbara photogedik ♥ Nana william ♥ Syariff Ashraf ♥ Anish Roslan ♥ Nur Diana Hisam Mudin ♥ Amirul Asyraf ♥ Syaa' Mimie ♥ Suhaidah Johari ♥ Nur Shafira ♥ Syazwan Asyraf ♥ Momo Chyntia ♥ Qyqie Miyra ♥