Monday, February 21, 2011

Ehhh Ape Masalah Aku Neii :(
 Huh -.- aku tak tahu kenapa nun hidup aku neii . Selalu jea orang fitnah pasal aku ohh . Mulemule dorng fitnah aku kat abg agkat aku . Then kat membe aku , aku tak tahu ape dorng dengki kat aku . Aku tade buat salah pun . But kenapa lha korang nak fitnah aku . Yg aku bengang membe aku neii . Aku selalu tlog die doee . Ape die suruh buat aku buat , cos aku pikir die kawan aku jea doee . Tak nak lha ambil kesa kenn . Die nak bf aku bagi lha membe aku . Tapi kau busuk kan aku kat membe aku tuh , Haihhh ape lha kauu neii . Sokay lha . Aku dah malas nak igat , Kenapa hidup aku cm neii ehh ? Mcm dugaan aku terima . Tapi aku terima dgn tabah . Mybe sume dugaan yg aku dpt ade hikmahnye kann kann . Ehh aku sayang gila kawan aku doeee . Tapi kenpa neii yg aku dpt :(

No comments:

Post a Comment

Nik Muhd Hakimi ♥ Eyka Dochuu ♥ Anis Ellysa ♥ Siti Nur Amirah ♥ Myra Evan's ♥ Amy Bebeboo ♥ Qilaa Milo ♥ Shahiradilla pendek ♥ Cyty Hara ♥ LuluKL ♥ Nana CinaKL ♥ Muhammad Hafiz ♥ Amirul Sam ♥ Nuraliff Jasfah ♥ Puteri Nur Shahzan ♥ Ohh Nia ♥ Bunny Smith ♥ Aliff Hafiz ♥ Shazman Chin ♥ Shaiful Harith ♥ Farah Liyana ♥ Fie Tralala ♥ Nurul Heyhey ♥ Nurhanis Syamimi ♥ Rara Natasya ♥ Myra Elmo ♥ Abng Hafiz Rahim ♥ Kaka Nana Aww ♥ Syasya Fallen ♥ Nur Fazeera Yahaya ♥ Zarith Sofia ♥ Shasha Norazlie ♥ Pobiy Yaya ♥ Lisa Bubu ♥ Kiddo Shafiq ♥ Izzati Sihar ♥ Nur Syahirah ♥ Dayaa Ridzuan ♥ Jepun Meyh ♥ Cyda Passo ♥ Fizzry Zamry ♥ Eyka Eyqa ♥ Mellisa Drc' ♥ Muhammad Aqmal ♥ Ilman Hamizan ♥ Muhammad Hafiz ♥ Kecik Daun pisang ♥ Memey Yumi ♥ Tia Version ♥ Dani Dano ♥ Yanaa Jasmayy ♥ Eyka Moshhi ♥ Adzly Adnan ♥ Lemon Boney ♥ Nurul Izzati Hafizah ♥ Eka Voop ♥ Ohh Aznyyhazzyyra ♥ Anis Meowarra ♥ Shahira aidid ♥ Linda Lee ♥ Eyla Dambert ♥ Qis Veeyy ♥ Si boncet ♥ Shakira Bielara ♥ Alym Garcia ♥ Amir Daee ♥ Eykaa Nokyy ♥ Amirul Syafiq ♥ Zulliana Zulzahrin ♥ Wanny Eppy ♥ Ayda Bayney ♥ Aida Syafiqah ♥ Mayy Barney ♥ Frieeyda Pandawa ♥ Akim Zaha ♥ Norman Alif ♥ Amoyy Nyah ♥ Nisa Yaww ♥ Abng Khairul ♥ Muhammad Firdaus ♥ Jai Muzzaini ♥ Lia Lewisx ♥ Nasreen Klein ♥ Lara Wolf ♥ Sera Arghh ♥ Cha Ca ♥ Ct erm ♥ Theyra Anuar ♥ Deyda Candy ♥ Nanie Salamon ♥ Mellisa Tan ♥ Muhd Taufiq ♥ Myra Yaya ♥ Danil Garcia ♥ Stella Ivy ♥ Nurul Aina ♥ Ouh ayat ♥ Aten Muah ♥ Adibah Syazwani ♥ Barbara photogedik ♥ Nana william ♥ Syariff Ashraf ♥ Anish Roslan ♥ Nur Diana Hisam Mudin ♥ Amirul Asyraf ♥ Syaa' Mimie ♥ Suhaidah Johari ♥ Nur Shafira ♥ Syazwan Asyraf ♥ Momo Chyntia ♥ Qyqie Miyra ♥